На кордоні з рб затримали нелегалів, яких туди доправили білоруські прикордонники

На кордоні з рб затримали нелегалів, яких туди доправили білоруські прикордонники

Укрінформ
Прикордонники Житомирського загону на кордоні з білоруссю затримали групу нелегальних мігрантів, яких до кордону доставили білоруські прикордонники.

Про це інформує Держприкордонслужба у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Прикордонники Житомирського загону затримали шістьох громадян Пакистану та Бангладеш. Чоловіки розповіли, що з території рб до кордону з Україною їх на автомобілі довезли чоловіки у військовій формі, імовірно представники прикордонної служби рб, та вказали, в якому напрямку ті мають прямувати”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У розвідці сказали, чи готова білорусь напасти на Україну

Також зазначається, що порушникам наказали після перетину кордону повідомити про своє місцеперебування. Це підтверджують листування в телефонах іноземців.

“республіка білорусь продовжує підтримувати штучно створену міграційну кризу та умисно направляє потоки мігрантів у напрямку України. Та наші прикордонники вже були готові до таких провокацій”, - заявили у ДПСУ.

Читайте також: На кордоні з білоруссю посилили інженерне облаштування й оборонні позиції

Наразі із затриманими проводяться заходи перевірки та встановлюються всі обставини їх нелегальної подорожі.

Як повідомляв Укрінформ, військове керівництво України володіє інформацією щодо ситуації в білорусі та не вбачає наразі наступальних потужностей ворога з півночі. Водночас Сили оборони перебувають у стані повної готовності, аби реагувати на будь-які виклики з території білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-