На Харківщині ексгумували тіла двох чоловіків, розстріляних росіянами

На Харківщині ексгумували тіла двох чоловіків, розстріляних росіянами

Фото
Укрінформ
У Куп‘янському районі Харківської області правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, розстріляних російськими військовими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"24 листопада біля лісосмуги в селі Подоли Куп‘янського району прокурори спільно зі слідчими поліції ексгумували тіла двох місцевих жителів - чоловіків 28 та 39 років. За попередньою версією слідства, у середині вересня, коли село ще знаходилось під окупацією, їх розстріляли військові збройних сил російської федерації", - поінформували в ОГП.

За словами місцевих жителів, автомобіль, яким їхали чоловіки, забуксував біля російського блокпоста, після чого пролунала автоматна черга.

На тілах убитих правоохоронці виявили вогнепальні поранення тулуба та голови. Ексгумовані тіла направлені для проведення судово-медичних експертиз.

Читайте також: На деокупованих Харківщині, Херсонщині й Донеччині виявили понад 700 тіл - Генпрокурор

За фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу), розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, у визволеному від російських загарбників селищі Херсонської області правоохоронці виявили останки трьох мирних жителів із переломами кісток черепа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-