На визволеній Херсонщині виявили останки цивільних із переломами черепа

На визволеній Херсонщині виявили останки цивільних із переломами черепа

Фото
Укрінформ
У визволеному від російських загарбників селищі у Херсонській області правоохоронці виявили останки трьох мирних жителів із переломами кісток черепа.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

«Прокурори у складі міжвідомчих спеціалізованих слідчо-оперативних груп продовжують фіксувати воєнні злочини військовослужбовців армії рф відносно цивільного населення на деокупованих територіях Херсонської області. Під час чергового огляду місцевості у селищі міського типу Бериславського району у погребі правоохоронці виявили рештки тіл людей», — ідеться в повідомленні.

Читайте також: Стратили і спалили: у Бучі виявили останки ще двох вбитих росіянами людей

За попередніми даними, знайдені останки належать трьом місцевим жителям, які загинули під час захоплення населеного пункту.

Під час первинного огляду скелетованих трупів правоохоронці виявили тілесні ушкодження у вигляді переломів кісток черепа.

Останки направлені для проведення комплексу експертиз, зокрема ДНК-експертизи. Правоохоронці вживають заходів зі встановлення обставин, свідків та очевидців скоєння злочину.

Триває досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: На Харківщині ексгумували тіла чотирьох загиблих від ворожих ракетних ударів

Як повідомляв Укрінформ, у Куп‘янському районі Харківської області правоохоронці ексгумували тіла чотирьох людей, які загинули внаслідок ракетних ударів російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-