Ще трьом областям повернули електрику, на Дніпропетровщині підключили 50% споживачів

Ще трьом областям повернули електрику, на Дніпропетровщині підключили 50% споживачів

Укрінформ
У Кіровоградській, Вінницькій та Черкаській областях відновили електропостачання, на Дніпропетровщині підключили вже 50% споживачів.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

За його словами, Кіровоградська та Вінницька області заживлені, вже підключена критична інфраструктура.

Своєю чергою начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Телеграмі повідомив, що на Дніпропетровщині вже відновили електропостачання близько 50% споживачів.

"Це була напружена ніч. Усі служби працювали і продовжують працювати... Енергетики продовжують відновлювати живлення. До 50% споживачів області з електрикою. Та ситуація у енергетиці складна. Тому всюди триватимуть відключення, щоб максимально зменшити навантаження на мережу", - зазначив Резніченко.

Читайте також: У Житомирі й Одесі відновили електропостачання

Він додав, що в результаті рятувальних операцій у Кривому Розі та Павлоградському районі підняли на поверхню майже 3000 працівників, які залишилися у шахтах через знеструмлення підприємств.

Окрім того, начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець у Телеграмі повідомив, що більшість споживачів області уже з електрикою. Відновлювані роботи в регіоні тривають.

"Складною ситуація поки лишається в Умані та районі, а також Чигирині. Загальна ситуація в енергосистемі країни теж складна. Щоб зменшити навантаження на мережі, всюди тривають відключення електроенергії. Зокрема, о 8 ранку на Черкащині застосований жовтий графік. Це аварійні відключення електроенергії", - написав Табурець.

Читайте також: Без світла залишається 70% столиці, подачу води вже відновили на лівому березі - Кличко

Як повідомлялося, начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул поінформував, що із знеструмлених шахт підняли 653 гірників.

23 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-