У Кривому Розі зі знеструмлених шахт підняли 653 гірників

У Кривому Розі зі знеструмлених шахт підняли 653 гірників

Укрінформ
У Кривому Розі на Дніпропетровщині майже до 5 години ранку тривала операція з підняття шахтарів зі знеструмлених шахт, наразі всіх 653 гірників вивели на поверхню.

Про це у Телеграмі повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Завершено рятувальну операцію з підняття шахтарів. О 4:55 ранку вивели на поверхню останніх шахтарів – всього 653", - зазначив Вілкул і подякував рятувальникам та всім службам, які брали участь в операції.

За його словами, велися впродовж усієї ночі і тривають зараз роботи з відновлення енергопостачання міста, об'єкти критичної інфраструктури вже частково підключено.

Очільник військової адміністрації поінформував, що у Криворізькому районі вночі обстрілів не було. Водночас у Нікопольському районі вночі загарбники обстріляли Марганець та Марганецьку громаду. Втрат серед населення не зафіксовано, наслідки обстрілів уточнюються.

Читайте також: Ракетний удар по Україні: три влучання у багатоповерхівки, 10 загиблих

Як повідомлялося, 23 листопада росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. У Кривому Розі ввели в дію план роботи при повній відсутності електроенергії та розпочали рятувальну операцію з підняття гірників із шахт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-