Ракетний удар по Україні: три влучання у багатоповерхівки, 10 загиблих

Ракетний удар по Україні: три влучання у багатоповерхівки, 10 загиблих

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що сьогодні вже є дані про 10 загиблих внаслідок ракетних обстрілів.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформю

"росія продовжує завдавати масованих ракетних ударів по мирному населенню всієї України. Сьогодні маємо три влучання в багатоповерхові будинки. На жаль, 10 осіб загинуло. Лише з 10 жовтня і до 23 листопада, росіяни здійснили майже 600 ракетних атак по нашій території", - написав міністр.

Він зауважив, що рф здійснила спланований обстріл пологового будинку на Запоріжжі, де були лише породіллі, немовлята та медперсонал.

Читайте також: Ракетний удар по Київщині: кількість постраждалих зросла до 35, серед них шестеро дітей

"Це не просто воєнний злочин. Ракети С-300 росіяни свідомо направили у місце, де народжується життя. Новонародженому хлопчику було всього лише 2 дні, коли росіяни лишили його життя", - наголосив Монастирський.

"Неможливо уявити біль матері від втрати. Та можливо зрозуміти справедливий гнів, який відчувають усі українці. Причетні понесуть відповідальність. Згідно з законом й справедливості", - наголосив міністр.

Читайте також: Сьогодні Радбез ООН обговорить ракетний обстріл України росією

Як повідомлялось, під час сьогоднішньої атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного («Х-101/Х-555») і морського базування («Калібр»). Силами і засобами Повітряних Сил Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу «Ланцет».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-