Хаотичний обстріл Херсона є помстою людям, які чекали на ЗСУ - депутат облради

Хаотичний обстріл Херсона є помстою людям, які чекали на ЗСУ - депутат облради

Укрінформ
Ворог уже третю добу здійснює хаотичний обстріл Херсона, це - помста херсонцям, які чекали ЗСУ і не дослухалися до «порад» військових рф про так звану «евакуацію».

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Дійсно, вже третю добу, як окупант почав обстріли міста Херсон і деокупованих населених пунктів на правому березі Дніпра Херсонщини. Окупанти обстрілюють місто Херсон, окупанти обстрілюють села, які розташовані на узбережжі... Окупанти проводять хаотичний обстріл», - підкреслив Хлань.

На його думку, такий хаотичний ворожий обстріл – це помста населенню за те, що воно не дослухалося до «порад» загарбників про так звану «евакуацію» і залишилося чекати ЗСУ, визволення. Депутат облради підкреслив, що військові рф обстрілюють об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки. Він також повідомив, що вночі у Херсоні знову було гучно, є повідомлення про влучання у житлові будинки у мікрорайоні Острів.

Читайте також: У деокупованому Херсоні запустили 16 публічних точок доступу до Wi-Fi

За його словами, інтенсивність обстрілів правобережжя зростає.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник голови обласної ради Юрій Соболевський зазначив 21 листопада, що військові рф обстріляли Херсон, є поранені цивільні.

В ОВА повідомляють, що у Херсоні сталися вибухи у мікрорайонах Острів, Кіндійка, Воєнка. Внаслідок влучання у п’ятиповерховий будинок на Острові дістав поранення чоловік. У деяких будинках вибило вікна. Страждають від ворожих обстрілів прилеглі до правого берега села Львове, Ольгівка, Бургунка, Одрадокам'янка, Миколаївка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-