Маріупольські дитсадки та медзаклади – без опалення та вікон

Маріупольські дитсадки та медзаклади – без опалення та вікон

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі відсутнє опалення у школах і дитсадках, подібна ситуація й у медзакладах, самопроголошена «влада» поставила пересувні котельні у той час, коли у жителів будинків немає батарей та вікон.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада.

«В окупованому Маріуполі відсутнє опалення. Про це пишуть самі маріупольці. За їх словами, у найменш постраждалих школах та дитсадках продовжується навчання, але опалення немає. Навіть обіцяні вікна не встановили до початку холодів. Діти замерзають», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Дітей у Маріуполі змусять шити одяг для російських військових

Зазначається, що подібна ситуація й у медзакладах. «Лікарня на 17 мікрорайоні не опалюється, хворі у шубах мерзнуть!» - пишуть місцеві. При цьому колабораційна влада поставила пересувні котельні, коли у жителів будинків немає батарей та вікон. «Проспект Ілліча, 144 без вікон та батарей, але котельня стоїть», - обурюються маріупольці.

Окупанти все роблять для пропагандистської картинки, а справжні проблеми жителів вони не вирішують, підкреслюють у міськраді.

Читайте також: У Маріуполі щотижня помирає до 150 людей - рівень смертності зріс у чотири-п’ять разів

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому російськими загарбниками Маріуполі дітей змусять шити одяг для російських військових.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-