З Луганщини 200 підлітків вивезли до Чечні на «військово-патріотичне виховання»

З Луганщини 200 підлітків вивезли до Чечні на «військово-патріотичне виховання»

Укрінформ
З тимчасово захоплених територій Луганської області до Чечні незаконно відправили на «військово-патріотичне виховання» 200 так званих «важких» підлітків.

Про це  Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вірні піхотинці» путіна мародерять, вивозять до Чечні техніку з підприємств і коштовності», - йдеться у повідомленні.

В Луганськ прибув лояльний до кадирова прокурор глєб міхайлов з Дагестану зі своєю командою прокурорами. За даними Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, його завдання, окрім репресій, - «легалізувати» злочини кадировців в області.

Також повідомляється, що одним із результатів співпраці кадировців з прокурорами стало незаконне вивезення до Чечні на «військово-патріотичне виховання» 200 «важких» підлітків.

Читайте також: путінська війна проти українських дітей: дайджест пропаганди за 14 листопада

У тимчасово окупований Донецьк цього тижня приїздили так званий міністр інформації Чечні ахмет дудаєв, депутат чеченського парламенту джамалай закрієв та радник кадирова умар даудов. Разом з ними Донецьк відвідала чеченська співачка еліна муртазова.

«Але неодмінно з деокупацією Донбасу ця ординська практика закінчиться і відшкодовувати збитки Україні та платити репарації буде вся росія», - наголошується у повідомленні.

Читайте також: росія буде змушена виплатити репарації за шкоду, яку вона заподіяла Україні - Веніславський

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області окупаційна «влада» створила «реєстр маневрового житлового фонду». Людей ознайомили з переліком квартир, що сподобалися загарбникам. Мешканці повинні пройти спеціальну процедуру, щоб відмовитись від внесення їхніх квартир до цього реєстру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-