На Херсонщині знайшли тіла сімох цивільних, серед яких неповнолітня

На Херсонщині знайшли тіла сімох цивільних, серед яких неповнолітня

Фото
Укрінформ
У Херсонської області правоохоронці зафіксували черговий воєнний злочин росії, а саме - розстріл семи цивільних, серед яких неповнолітня дівчина.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

Правоохоронці Херсонської області провели огляд місця вчинення військовими рф воєнного злочину.

За попередніми даними, у квітні 2022 року під час тимчасового захоплення одного із сіл Херсонського району російські військові розстріляли в будинку сімох людей. Після цього вони підірвали будинок із розстріляними людьми.

За попередньою інформацією, в будинку перебували працівники фірми, які охороняли поблизу села зрошувальні агрегати, а також неповнолітня дівчина. Загиблих поховали поблизу місця події, а дівчину – батьки на місцевому кладовищі.

Читайте також: росіяни за добу атакували сім областей - стріляли і по Херсону

Для забезпечення належного розслідування воєнного злочину проводяться слідчі дії, у тому числі огляд тіл і проведення судово-медичної експертизи.

Триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, на території звільненого від російських військ Бериславського району Херсонської області правоохоронці виявили тіла ще двох мирних жителів, загиблих унаслідок ворожого обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-