На Донеччині опалення не буде в 11 громадах, розташованих уздовж лінії фронту

На Донеччині опалення не буде в 11 громадах, розташованих уздовж лінії фронту

Укрінформ
У Донецькій області опалення не буде в 11 громадах, які знаходяться вздовж лінії фронту.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" сказав керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Опалення у нас не буде в 11 громадах, які вздовж лінії фронту, де просто відновити його неможливо. Але людям навіть в таких надскладних умовах запропоновано переміщуватися вглиб області, місця для цього відповідні передбачені», - сказав очільник області.

Він уточнив, що частина людей із багатоповерхівок буде переміщена в приватний сектор, також будуть розгорнуті пункти обігріву. Вже виділені і роздані необхідні кошти для закупівлі металевих печей, там, де є необхідність і можливість їх встановлювати. Також виділені і розподілені субвенції між громадами для закупівлі людям дров на зиму.

Кириленко зазначив, що з прифронтових населених пунктів люди вже максимально виїхали, бо ворог продовжує застосовувати там тактику випаленої землі.

Читайте також: Донеччина: в окремих громадах відновили газопостачання - люди будуть з теплом

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з енерго-, тепло- та водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-