До Миколаєва прибув пасажирський потяг із Києва - перший із 24 лютого

До Миколаєва прибув пасажирський потяг із Києва - перший із 24 лютого

Фото
Укрінформ
До Миколаєва 15 листопада прибув перший з початку війни пасажирський потяг з Києва - його першими пасажирами стали журналісти та волонтери.

Про це повідомляє Укрзалізниця у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Перший поїзд до Миколаєва вирушив з Києва 14 листопада. Він курсуватиме по парних числах зі столиці і по непарних — з Миколаєва. Зі столиці вирушатиме о 22:14 та прибуватиме до Миколаєва о 07:15 наступного дня. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55», - йдеться у повідомленні.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім на своїй сторінці у Телеграмі вже запросив миколаївців купувати квитки через відповідні додатки.

За словами начальника потяга Богдана Стадника, всього на першому рейсі було орієнтовно 50 пасажирів. Серед них - залізничники, іноземні журналісти й волонтери "Лікарі без кордонів" та "World Central Kitchen", повідомляє Суспільне.

Волонтерка Катерина, яка прибула до міста потягом, зазначила, що відновлення руху потягів у Миколаєві — це символ перемоги.

Читайте також: Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

"Я неймовірно щаслива, що стала першою пасажиркою цього потяга, тому що це – маленький символ нашої перемоги. Це означає, що наші ЗСУ роблять успіхи і ми вже можемо приїхати сюди потягом", — сказала Катерина.

Як повідомлялося, у жовтні на Миколаївщині вперше з початку війни відновлено рух приміського потягу Миколаїв - Долинська - Миколаїв.

Фото: Назарій Рубаняк/Суспільне Миколаїв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-