На Харківщині підірвався на міні автомобіль енергетиків

На Харківщині підірвався на міні автомобіль енергетиків

Відео
Укрінформ
У Дергачівській громаді на Харківщині під час ремонтних робіт підірвалася на міні автовишка енергетиків, працівники отримали легкі ушкодження.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко, передає Укрінформ.

“Сьогодні під час ремонтних робіт на високовольтній лінії електропередач поблизу села Безруки автовишка з працівниками Харківобленерго підірвалася на міні. Ось таку ціну платять енергетики за те, щоб у наших оселях було світло. За попередньою інформацією загиблих серед РЕМівців немає. Слава Богу, що диво врятувало хлопцям життя”, - зазначив він.

Як уточнила в коментарі агентству речниця АТ “Харківобленерго” Марина Шевченко, в автовишці на момент вибуху перебувало п’ять енергетиків, які виїхали в громаду на відновлювальні роботи.

“Всі живі, всіх оглядають медики, за попередньою інформацією, отримали легкі тілесні ушкодження, подряпини”, - повідомила вона.

Читайте також: Верещук закликає жителів Харківщини та Херсонщини до евакуації

Нагадаємо, протягом 13 листопада на Харківщині підірвалися на вибухонебезпечних предметах та отримали поранення двоє людей, зокрема, один із них - у селищі Слатине Дергачівської громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-