У Міносвіти розповіли, коли на визволеній Херсонщині запрацюють школи

У Міносвіти розповіли, коли на визволеній Херсонщині запрацюють школи

Укрінформ
У МОН очікують, що освітній процес у визволених районах Херсонщини налагодиться після відпрацювання цих територій правоохоронними органами.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив перший заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко.

“Наразі в Херсонській області функціонують 157 українських шкіл. На жаль, усі вони зараз працюють у дистанційному форматі. Але ми сподіваємось, що завдяки нашим героїчним Збройним силам вже скоро велика кількість шкіл доєднається до українського освітнього процесу. І всі вони будуть працювати не лише онлайн, а й у змішаному форматі”, - розповів Вітренко.

Читайте також: На Херсонщині розірвуть договори зі вчителями-колаборантами

За його словами, є декілька варіантів відновлення освітнього процесу. Та в будь-якому разі вчителі зайдуть на деокуповану територію вже після того, як там відпрацюють правоохоронні органи. Також перший заступник міністра запевнив, що дефіциту вчителів не буде.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони станом на вечір 12 листопада встановили контроль у більш як 60 населених пунктах Херсонської області, там розпочалися стабілізаційні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-