Колаборанти, які не встигли втекти, розчинилися серед мирного населення – радник мера Херсона

Колаборанти, які не встигли втекти, розчинилися серед мирного населення – радник мера Херсона

Укрінформ
У звільненому від російських загарбників Херсоні вже працюють українські правоохоронці, і жоден колаборант не уникне відповідальності перед законом.

Про це в ефірі національного теремарафону заявив радник Херсонського міського голови Роман Головня, передає Укрінформ.

«Є інформація, що поліція вже працює у місті, працюють спецслужби, вони заходять разом з нашими військовими. Я думаю, що така робота вже ведеться, і жоден колаборант не зможе прослизнути крізь пальці, крізь відповідальність і крізь закон, і буде кожен покараний, хто сприяв окупантам і колаборантам у знищенні міста і хто привів окупантів на нашу землю», - сказав Головня.

Він нагадав, що багато колаборантів ще до визволення Херсона втекли з міста, а зараз у тих, хто ще залишився, – «просто страх, паніка, тривога».

«Ті з них, хто не встиг втекти, намагаються максимально розосередитися і розчинитися серед мирного патріотичного населення Херсона», - констатував радник мера.

Читайте також: Радник мера Херсона розповів, коли стануть відомі терміни відновлення теплопостачання у місті

Як повідомлялося, у п’ятницю, 11 листопада, Головне управління розвідки Міноборони заявило, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ, а для російських військових єдиний шанс уникнути загибелі - негайно здатися в полон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-