Журналістів закликають дочекатися дозволу для роботи на звільнених територіях Херсонщини

Журналістів закликають дочекатися дозволу для роботи на звільнених територіях Херсонщини

Укрінформ
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр нагадала, що офіційно заявляти про події на фронті можуть Верховний Головнокомандувач, Міноборони та Генеральний штаб ЗСУ, а працювати на звільнених територіях Херсонщини можна лише після дозволу командувача, який відповідає за цей напрямок.

Як передає Укрінформ, про це Маляр повідомила в Телеграмі.

“Ще трохи терпіння. Пам'ятайте, що офіційно підтверджувати та офіційно заявляти про події на фронті можуть - Верховний Головнокомандувач (Президент), Міноборони й Генштаб. Просимо дочекатись офіційної інформації та офіційного підтвердження”, - зазначила Маляр.

Вона наголосила, що в оборонному відомстві цінують роботу журналістів та прагнення першими повідомляти довгоочікувані новини, але звернулася з проханням дочекатись дозволу командувача на роботу журналістів на Херсонському напрямку на звільнених територіях.

Читайте також: У Херсоні ховаються багато переодягнених військових рф, можливі провокації - Хлань

“Прохання не випереджати військових - це небезпечно для життя!”, - застерегла заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що росії знадобиться щонайменше тиждень, щоб вивести свої війська з Херсона. За його словами, росія має 40 тисяч військових у Херсонській області, вона все ще має сили в місті, навколо міста та на західному березі Дніпра, попри оголошення про відступ.

Читайте також: У МКІП назвали повернення на визволену Херсонщину українських ЗМІ одним із перших завдань

У Генштабі також повідомили, що російські окупаційні війська, тікаючи з півдня України, залишають велику кількість мін-пасток.

Сьогодні пообіді Головне управління розвідки повідомило, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини Збройних сил України, і для російських військовослужбовців єдиним шансом уникнути загибелі є негайне здавання в полон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-