Обстріл «Нової пошти» у Дніпрі: двоє рідних братів тяжко поранені

Обстріл «Нової пошти» у Дніпрі: двоє рідних братів тяжко поранені

Фото
Укрінформ
У Дніпрі під час атаки російських дронів на склад "Нової пошти" поранень зазнали двоє рідних братів, при цьому травма одного з них - надзвичайно важка і небезпечна.

Про це повідомив у Фейсбуці генеральний директор Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко, передає Укрінформ.

"Андрій і Денис - рідні брати. Обоє працювали в ту трагічну ніч, коли відбувся вибух. Швидкими миттєво доставлені до лікарні Мечникова. Андрія взяли відразу до операційної. Стан критичний. Осколками відірвало праве стегно. Майже стік кров’ю", - написав лікар.

За його словами, в реанімації політравми Мечникова триває боротьба за життя хлопця. Його колеги з Нової пошти здають кров. При цьому завідувач політравми Анатолій Галущак виснажився, надаючи допомогу, і тепер сам потребує лікування через проблеми з серцем.

Читайте також: У Дніпрі внаслідок атаки дронів знищені посилки, клієнтам запропонують компенсацію – «Нова пошта»

Поранення другого брата, Дениса, менш складні, він лікується в травматології.

Риженко додав, що стан іще двох поранених з "Нової пошти" в реанімації стабілізувався, вони йдуть на поправку.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 9 листопада ворожа армія атакувала Дніпро дронами-камікадзе. Безпілотники поцілили у логістичне підприємство, поранивши чотирьох працівників. Їх усіх госпіталізували.

Фото: Сергій Риженко/ Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-