росіяни посилюють угруповання поблизу Каховської ГЕС – Хлань

росіяни посилюють угруповання поблизу Каховської ГЕС – Хлань

Укрінформ
У Херсоні посилення ворога не зафіксовано, проте по області, в районі населених пунктів Козацьке та Веселе, ситуація інша. По дамбі Каховської ГЕС помічене пересування військової техніки забезпечення.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Херсонщина. Ситуація неоднозначна», - написав Хлань.

За його словами, посилення російських військ у самому Херсоні не зафіксовано, навпаки триває переміщення на лівий берег.

Але укріплюється ворог тим часом у Козацькому та Веселому.

Читайте також: В окупованому Херсоні досі немає світла попри заяви загарбників

У коментарі Freedom Хлань відзначив, що за повідомленнями з Каховки помічене пересування військової техніки забезпечення по дамбі Каховської ГЕС – ворог пересувався саме на праву сторону Дніпра. Мешканці Козацького повідомляють про те, що там зосередження окупантів, також помітили переміщення поромами танків на правий берег. Тобто, на правому березі все ж окупанти проводять якесь посилення, але це посилення – в районі Козацького і Веселого, безпосередньо на підступах до Каховської ГЕС, практично перед Бериславом, зазначив депутат облради.

Такого посилення у районі Антонівського моста не було помічено, там переправа працює все більше в режимі вивезення з Херсона на лівобережжя, зазначив Хлань.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники посилили фільтраційні заходи на лівобережжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-