Віддала ворогу табельну зброю: на Харківщині оголосили підозру колаборантці з поліції

Віддала ворогу табельну зброю: на Харківщині оголосили підозру колаборантці з поліції

Фото, відео
Укрінформ
На Харківщині повідомили про підозру колишній співробітниці правоохоронних органів, яка перейшла бік на російських загарбників під час тимчасової окупації селища Дворічна.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

“Працівники ДБР у взаємодії з Нацполіцією Харківщини повідомили про підозру колишній співробітниці правоохоронних органів, яка після початку російського вторгнення працювала на загарбників у селищі Дворічна Харківської області”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що жінка домовилася із загарбниками, аби її взяли працювати в окупаційну поліцію. Для цього вона віддала ворогам власну табельну зброю.

За інформацією ДБР, загарбники надали їй посаду так званого "старшого дільничного" у селищі Дворічне. Після деокупації села жінка переховувалася по підвалах. Правоохоронці встановили, де вона ховається, і затримали.

Фігурантці повідомлено про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.

Читайте також: На Харківщині оголосили підозру службовцю лісгоспу - постачав військам рф деревину

Як повідомлялося, Державне бюро розслідувань повідомило про підозру прокурору окружної прокуратури Запорізької області, який добровільно перейшов на бік ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-