З Мар’їнки на Донеччині евакуювали всіх цивільних

З Мар’їнки на Донеччині евакуювали всіх цивільних

Відео
Укрінформ
З міста Мар’їнка Донецької області з допомогою поліцейського екіпажу «Білий янгол» евакуйовані всі мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

«Мар’їнка постійно перебуває під прямим ураженням ворога. У місті не вціліла жодна будівля. Вісім місяців повномасштабної війни поліцейський екіпаж «Білий янгол» допомагав людям виїхати з-під обстрілів. Наразі у Мар’їнці не залишилося цивільного населення», - ідеться у повідомленні.

У сусідній Красногорівці, по якій російські війська цілодобово завдають ударів, за даними Нацполіції, станом на сьогодні залишаються близько 800 жителів.

У місті відсутні вода, світло та газопостачання. Поліцейські займаються евакуацією, рятують поранених, виїжджають на повідомлення про нерозірвані снаряди та доставляють гуманітарні вантажі.

Читайте також: Зі звільнених територій евакуювали 22 тисячі осіб - Верещук

«Білі янголи» — єдині з екстрених служб, які працюють в місті та на допомогу яких можуть розраховувати жителі», — зауважили в Нацполіції.

Повідомляється, що під час чергового рейсу до Красногорівки правоохоронці евакуювали тяжкохвору жінку з підозрою на інсульт, пораненого чоловіка та літню жительку, яка вирішила виїхати до безпечного регіону.

З огляду на важку ситуацію в місті поліцейські вкотре закликали громадян не чекати з виїздом й евакуюватися.

Читайте також: На Донеччині почалася безкоштовна евакуація на Тернопільщину

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні наявні проблеми з енерго-, тепло- та водопостачанням.

За даними Мінреінтеграції, станом на кінець жовтня з Донецької області евакуювалися близько 1,1 мільйона мирних жителів, зокрема більш як 131 тисяча дітей та понад 24 тисячі осіб з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-