Військові рф залишили блокпости у Чорнобаївці та ще кількох населених пунктах Херсонщини

Військові рф залишили блокпости у Чорнобаївці та ще кількох населених пунктах Херсонщини

Укрінформ
У Чорнобаївці, Степанівці та Білозерці загарбники залишили блокпости. В Херсоні спостерігається зменшення кількості російських військових.

Про це в Телеграмі написав міський голова Олешок Євген Рищук, передає Укрінформ.

«Місцеві жителі з правобережної частини Херсонщини повідомляють,що російські війська покинули блокпости в населених пунктах Чорнобаївка, Степанівка, Білозерка. В самому місті Херсоні візуально зменшилась кількість військових», - написав Рищук.

Читайте також: Мер Олешок закликав мешканців якнайшвидше залишити місто

Також міський голова Олешок підтвердив, що із будівлі окупаційної «адміністрації» в Херсоні сьогодні зняли російський прапор.

Як повідомляв Укрінформ, із аеродрому захопленої Чорнобаївки Херсонської області російські загарбники вивезли всю свою військову техніку.

Як повідомлялося, Генштаб відстежує переміщення ворога на Херсонському напрямку і під кожну дію противника ЗСУ планує протидію. За словами заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова, загарбники на Херсонському напрямку мають певні проблеми з логістичним забезпеченням, оскільки українські війська контролюють переправи через Дніпро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-