Донецька ОВА показала наслідки нічних і ранкових обстрілів

Донецька ОВА показала наслідки нічних і ранкових обстрілів

Фото
Укрінформ
На Донеччині минулої ночі та вранці 3 листопада ворог здійснював обстріли по лінії фронту від Курахового до Лимана, у результаті зруйновані та пошкоджені приватні будинки в багатьох населених пунктах регіону.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Донецька обласна військова адміністрація та опублікувала фотографії руйнувань та вирви від снарядів із місць обстрілів.

«Уночі та вранці росіяни здійснювали обстріли по лінії фронту від Курахового до Лимана… Інтенсивні обстріли вночі були на Горлівському напрямку: пошкоджено шість приватних будинків у Роздолівці Соледарської громади, також під вогонь потрапили околиці Торецької та Світлодарської громад – без жертв», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що на Донецькому напрямку обійшлося без жертв, але є руйнування, у Кураховому пошкоджено електромережі, а в Мар’їнській громаді пошкоджено два приватні будинки в Зоряному.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли вісім областей, на Херсонщині точаться бої - зведення ОВА

На Лисичанському напрямку – знову обстріли Зарічного і Торського Лиманської громади. Інформація щодо постраждалих та обсягів руйнувань там ще уточнюється.

«Усі злочини росіян на нашій землі ретельно документуємо. За все будуть відповідати!», - наголосили в обласній військовій адміністрації.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Читайте також: загарбники поранили в Україні вже 826 дітей

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Фото: Донецька ОВА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-