Енергоатом працевлаштував 179 працівників Запорізької АЕС на інших атомних електростанціях

Енергоатом працевлаштував 179 працівників Запорізької АЕС на інших атомних електростанціях

Укрінформ
НАЕК "Енергоатом" працевлаштував 179 працівників Запорізької атомної електростанції, які евакуювалися з Енергодара, на інших АЕС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"Енергоатом допоміг працевлаштувати 179 працівників ЗАЕС, які виїхали з окупації. Компанія забезпечила переведення працівників Запорізької атомної електростанції на інші вітчизняні АЕС", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 37 працівників перевели на Рівненську АЕС, 26 – на Південноукраїнську АЕС, 24 – на Хмельницьку АЕС. Ще 92 працівники працевлаштовані у дирекції та інших відокремлених підрозділах Енергоатома.

Читайте також: Збитки від окупації Запорізької АЕС росіянами перевищили ₴28 мільярдів

НАЕК повідомляє, що зараз на розгляді перебувають ще близько 300 резюме працівників ЗАЕС, котрі виявили бажання працювати у компанії.

Як повідомлялося, на початку жовтня НАЕК "Енергоатом" запустив колцентр для консультативної допомоги працівникам компанії, які опинилися на тимчасово окупованій росією території.

Читайте також: росіяни на ЗАЕС анулюють українські перепустки – розвідка

ЗАЕС, найбільша атомна станція в Європі, з 4 березня захоплена російськими військовими. З цього часу загарбники розміщують на майданчику станції військову техніку та боєприпаси, а також обстрілюють прилеглу територію. Обстрілюють росіяни і саму станцію, руйнуючи ЛЕП, викликаючи відключення енергоблоків та звинувачуючи у цьому ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-