У Херсоні загарбники не можуть знайти охочих вступати до «тероборони»

У Херсоні загарбники не можуть знайти охочих вступати до «тероборони»

Укрінформ
росіяни в тимчасово окупованому Херсоні агітують місцевих чоловіків вступати до лав, так званої, тероборони, але ніхто не хоче.

Про це повідомляє Центр національного Спротиву, передає Укрінформ.

«На Херсонщині росіяни закликають всіх долучитися до лав “тероборони”, та охочих в місті ризикувати собою заради окупантів немає. Поки росіяни розповідають про 87% підтримки на “референдумі” й злочини “київського режиму”, чомусь охочих захищати “народну владу” немає. По місту ходять агітатори окупантів й розклеюють листівки, та марно», - йдеться у повідомленні.

В Спротиві наголошують, що жителі Херсонщини не бажають воювати на боці окупантів, а це ще раз демонструє справжній рівень підтримки росіян в Херсоні та області.

Зазначається, що в Україні від самого початку повномасштабного вторгнення виникали черги людей, які вставали на захист своєї Батьківщини. В тому ж Херсоні, 1 березня, цивільні чоловіки прийняли бій з російськими військовими, маючи на озброєнні лише “коктейлі Молотова”. Тоді в Бузковому парку міста росіянами було вбито понад 20 героїв.

Читайте також: На Херсонщині росіяни обстріляли авто з цивільними: двоє людей загинули, дитина поранена

Як повідомляв Укрінформ, депутат Херсонської облради Сергій Хлань 24 жовтня зазначив, що створення окупаційним режимом територіальної оборони Херсона може перетворитися на пряму мобілізацію українців. Він наголосив, що може бути не лише військова, а й трудова мобілізація серед усіх цивільних, хто лишиться. Для цього загарбники вХерсоні повторно створюють гуманітарну кризу.

Фото: Нацспротив

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-