У Миколаєві чотири дрони-камікадзе поцілили в навчальний заклад

У Миколаєві чотири дрони-камікадзе поцілили в навчальний заклад

Укрінформ
Минулої ночі російські війська знову атакували Миколаїв ракетами безпілотниками-камікадзе Shahed-136, є руйнування.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі 20 жовтня ворог знову атакував Миколаїв ударними безпілотниками-камікадзе Shahed-136. Чотири дрони поцілили в один з навчальних закладів міста. Ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. Також внаслідок цього виникли дві пожежі на відкритих територіях, які були оперативно ліквідовані. Без жертв та постраждалих. Інформація щодо пошкоджень уточнюється», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ОК «Південь», вночі ворог завдавав ударів з міномету в напрямку Очаківського порту, його акваторії та по рекомендованих морських шляхах.

Читайте також: ЗСУ вночі збили на Миколаївщині 14 дронів Shahed

В ОВА зазанчають, що крім того, тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Вчора, 19 жовтня, близько 15:30 та 20:00, були обстріли Широківської громади, внаслідок чого один будинок зруйновано та ще один пошкоджено. Постраждалих немає.

Читайте також: На півдні ЗСУ знищили 43 загарбників, шість танків та два склади боєприпасів

Як повідомлялося, вночі 18 жовтня, близько 01:40, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу зенітно-ракетними системи С-300. Внаслідок обстрілу сталося руйнування двоповерхового житлового будинку. З-під завалів рятувальники дістали тіло чоловіка. Також пошкоджень зазнали багатоповерхові житлові будинки, сквер та торгові павільйони.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-