У Київській ОВА закликають громадян до обережності та економії електроенергії

У Київській ОВА закликають громадян до обережності та економії електроенергії

Укрінформ
Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба звернувся до громадян з проханням не нехтувати сигналами тривоги та економно користуватися електроприладами.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Ворог продовжує обстрілювати наші населені пункти та критичну інфраструктуру. Звертаюся до кожного: подбайте про свою безпеку. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та спускайтеся в укриття. Пам'ятайте про правило двох стін", – наголосив Кулеба.

Він також повідомив, що на Київщині можливі планові відключення електроенергії.

Читайте також: У двох районах Київщини – проблеми зі світлом через обстріли

"В області можливі планові відключення електроенергії, щоб їх не було – заощадливо використовуйте електроприлади. Майте зарядженими підживлювачі для телефонів, зробіть запаси води – на випадок проблем з водопостачанням", – закликав очільник області.

Насамкінець Кулеба заявив, що як би ворог не намагався залякати українців, йому це не вдасться. "Які б удари не завдавав окупант, ми вистоїмо й переможемо!" – запевнив він.

Як повідомлялося, у столиці відновили електропостачання для 83 тис. родин, яке зникло 18 жовтня після ракетного обстрілу росіянами об'єкта критичної інфраструктури.

Читайте також: На Київщині виявили уламки збитого під час сьогоднішньої атаки безпілотника

В Україні розробили комплекс економного споживання електроенергії для населення, підприємств, установ та організацій, зокрема в період максимального навантаження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-