Київстар відновив зв`язок ще у п'яти звільнених населених пунктах Харківщини

Київстар відновив зв`язок ще у п'яти звільнених населених пунктах Харківщини

Укрінформ
Інженери Київстару відновили роботу базових станцій мережі у п'яти деокупованих населених пунктах Харківщини - Куп`янську, Беликому Бурлуку, Гетьманівці, Липцях та Олександрівці. Мобільний зв’язок від національного телеком оператора загалом працює у 205 звільнених населених пунктах на Харківщині.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі компанії.

“Мобільний зв`язок у цих населених пунктах вже працює і місцеві мешканці можуть безперешкодно телефонувати рідним та близьким, користуватись інтернетом, дізнаватись новини та отримувати важливу інформацію. Крім того, завдяки національному роумінгу, послугами мобільного зв`язку Київстар можуть користуватись також абоненти інших мобільних операторів України”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом усього часу, коли населені пункти Харківщини знаходились під окупацією, Київстар зберігав за місцевими абонентами їх номери телефонів.

“Крім того, для звільнених населених пунктів діють спеціальні тарифні умови: безкоштовні дзвінки у мережі, а також пакети мегабайтів та хвилин на інші мережі”, - уточнили в компанії.

Читайте також: Київстар відновив зв'язок у 10 звільнених населених пунктах Херсонщини

Разом з тим, компанія продовжує будувати нові об`єкти мобільного зв`язку. Так, за 9 місяців 2022 року телеком-оператор побудував 439 нові базові станції для покращення зв’язку 4G, а також модернізував 6,2 тисячі діючих базових станцій для збільшення швидкості мобільного інтернету. У 2022 році національний телеком-оператор інвестував у будівництво та розвиток телеком інфраструктури в Україні майже 1,7 млрд грн.

Як повідомляв Укрінформ, компанія "Київстар" надає бонуси абонентам у звільнених населених пунктах.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-