Київстар надає бонуси абонентам у звільнених населених пунктах

Київстар надає бонуси абонентам у звільнених населених пунктах

Укрінформ
Телекомунікаційний оператор "Київстар" надає абонентам у звільнених містах і селах можливість дзвонити на номери телефонів мережі без оплати за трафік, а також пакети мегабайтів і хвилин на інші мережі. Ці бонуси вже почали отримувати абоненти Харківщині.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Зазначається, що такими перевагами також зможуть користуватись абоненти Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей в міру звільнення населених пунктів Збройними силами України.

Так, абоненти передплати, які з 24 лютого знаходились на територіях, які визволені від російських окупантів і де Київстар відновив мобільний зв'язок, отримають безплатно 5000 мегабайтів та 300 хвилин для дзвінків на інші мережі на 30 днів. Абоненти контрактної форми обслуговування - 5000 мегабайтів на 30 днів та 100 хвилин на інші мережі на тиждень.

При цьому є можливість користуватись мобільним зв'язком одразу після звільнення міст і сіл, нагадують у компанії. Телеком-оператор протягом усього часу зберігав за клієнтами їхні мобільні номери.

"Компанія «Київстар» відновлює мережі мобільного зв`язку в деокупованих містах і селах України. Так, в Харківській області мережа телеком-оператора вже працює у 205 деокупованих населених пунктах, в Херсонській області – в 10, на черзі – відбудова зв'язку в містах і селах Запорізької, Донецької та Луганської областей, які будуть визволені ЗСУ", - зауважили в пресслужбі.

Читайте також: За вісім місяців Київстар збудував понад 300 нових базових станцій мобільного зв'язку

На сьогодні оператор уже надав своїм абонентам безоплатних послуг або бонусів на суму понад 560 млн грн. А також інвестував у відновлення мережі, будівництво нових базових станцій, посилення кібербезпеки та в нові IT-системи 1,7 млрд грн.

У пресслужбі нагадали, що завдяки національному роумінгу послугами мобільного зв'язку мережі Київстар також можуть користуватись абоненти інших телеком-операторів України.

Як повідомлялось, Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-