Київстар відновив зв'язок у 10 звільнених населених пунктах Херсонщини

Київстар відновив зв'язок у 10 звільнених населених пунктах Херсонщини

Укрінформ
Працівники телекомунікаційної компанії "Київстар" відновлюють роботу мереж у звільнених від окупантів населених пунктах Херсонської області. Так, нещодавно мобільний зв'язок від Київстару з'явився у селищах Високопілля та Нововоронцовка та ще низці сіл Херсонщини.

Про це Укрінформу повідомили в компанії.

Крім Високопілля та Нововоронцовки, мобільний зв'язок від Київстару вже працює у селах Миколаївка, Нововоскресенка, Золота Балка, Кочубеївка, Біла Криниця, Нововасилівка, Гаврилівка та Первомаївка.

У компанії нагадали, що абоненти у звільнених населених пунктах можуть одразу користуватись послугами мобільного зв'язку, оскільки телеком-оператор зберігав за ними їхні мобільні номери і кошти на рахунках.

Крім того, Київстар надає абонентам у звільнених населених пунктах пакет допомоги: безкоштовні дзвінки у мережі, пакети безкоштовних мегабайтів та хвилини дзвінків на інші мережі.

Читайте також: За вісім місяців Київстар збудував понад 300 нових базових станцій мобільного зв'язку

Щодня телеком-інженери Київстару працюють на деокупованих територіях, відбудовуючи базові станції, а також покращують роботу мережі по всій Україні. Завдяки їхнім зусиллям 93% мережі національного телеком-оператора працює у звичному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, у 2022 році Київстар інвестував у будівництво та розвиток телекомунікаційної інфраструктури в Україні майже 1,7 млрд гривень.

Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-