Внаслідок ранкових ударів ворога знеструмлені 585 населених пунктів

Внаслідок ранкових ударів ворога знеструмлені 585 населених пунктів

Укрінформ
Унаслідок ранкових обстрілів російськими військами 585 населених пунктів України залишаються знеструмленими.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МВС.

За словами посадовця, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій залучають мобільні електростанції для подачі електроенергії населенню, де це можливо, і ліквідують наслідки ракетних обстрілів.

Єнін зауважив, що роботи з розбирання завалів у Києві ще тривають. Під час ліквідації наслідків нападу відбулась повторна атака, під час якої постраждали два працівники ДСНС.

Крім того, російські ракети сьогодні ушкодили об'єкти критичної інфраструктури на Сумщині, внаслідок чого чотири особи загинули, трьох урятовали з-під завалів. Роботи тривають.

На Дніпропетровщині близько 11 години було завдано повторного ракетного удару по об'єкту енергетичної інфраструктури та сталося займання на площі близько 400 кв м.

Водночас перший заступник міністра прокоментував позицію Ірану щодо постачання росії дронів-камікадзе.

“Ми стикаємося з тим, що влада Ірану може говорити на чорне – біле. Так само вони скажуть, що не збивали наш Boeing-752 кілька років тому і не робили нічого іншого. Але наші слідчі оперативники фіксують результати обстрілів, так само і підрозділам ЗСУ вдавалося збивати і “паркувати”, так би мовити, цілі комплекси цих “Шахедів”, і там чітко зрозуміло, звідки які комплектуючі”, – підкреслив Єнін.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок уранці росія атакувала Київ 28-ма дронами. Зафіксовано п’ять влучань. Зокрема зруйновано житловий будинок в Шевченківському районі, де загинуло четверо людей. Слідчі СБУ відкрили два кримінальні провадження за фактами обстрілів Києва 17 жовтня.

Очільник ДСНС Сергій Крук заявив, що у столиці внаслідок російських атак по житловому будинку постраждало 19 осіб, з них двоє рятувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-