Рідні мера Херсона думають, що він досі в місті - чотири місяці з Колихаєвим немає зв’язку

Рідні мера Херсона думають, що він досі в місті - чотири місяці з Колихаєвим немає зв’язку

Укрінформ
Офіційної інформації щодо звільнення та місця перебування захопленого військовими рф міського голови Херсона Ігоря Колихаєва немає, його рідні впевнені, що він не покидав межі Херсона.

Про це повідомила у Фейсбуці директорка департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Херсонської міської ради Гаяне Оганесян, передає Укрінформ.

«Офіційної інформації щодо звільнення Ігоря Колихаєва з полону немає. Як і немає інформації, де він перебуває наразі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 28 червня 2022 року, майже 4 місяці, ніхто з рідних Колихаєва його не бачив і не чув. Також його рідні впевнені, що він не покидав межі Херсона.

Читайте також: Місце перебування викраденого росіянами мера Херсона невідоме – керівник ОВА

Своєю чергою, херсонське видання «Мост» повідомило з посиланням на власне джерело, що Колихаєва росіяни відпустили з полону, і він залишив місто. За попередньою інформацією, він знаходиться на території тимчасово окупованого Криму або вже виїхав за кордон.

Як повідомляв Укрінформ, 28 червня у Херсоні російські загарбники викрали міського голову Херсона Ігоря Колихаєва. Він приїхав до однієї з комунальних установ, де працювали співробітники міськвиконкому, які залишилися. Як тільки він вийшов з машини, його одразу затримали озброєні росгвардії та, швидше за все, фсб.

Меру захопленого Херсона вдавалося балансувати, але з 1 липня загарбники встановили дедлайн, таку думку висловив депутат облради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Повноваження Херсонського міського голови тимчасово виконувала секретар міської ради Галина Лугова, відповідно до розпорядження, підписаного 6 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-