росія «подарувала» Маріуполю зношені автобуси - Андрющенко

росія «подарувала» Маріуполю зношені автобуси - Андрющенко

Укрінформ
Очільник окупаційної адміністрації Маріуполя просить у начальства перевірити стан подарованих автобусів, термін експлуатації яких давно вичерпаний. 

Про це в Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Дивіться, яка краса! Гауляйтер Маріуполя Іващенко звертається до «міністра днр» з проханням провести додаткові обстеження автобусів, що подарували росіяни з Пітера. Відверто пише, що приїхало лайно, яке не просто в стані «неможлива експлуатація», але пожежонебезпечне. Тобто, якщо їх вивести на маршрут, є великий ризик, що ці подаровані лайнобуси перетворяться на бавовну разом з людьми», - наголосив Андрющенко.

Читайте також: Загарбники планують збільшити населення Маріуполя за рахунок громадян рф

Він додав, що росіяни «на картинку» дарують, а колаборанти радісно приймають непотріб, з яким невідомо, що робити.

Радник мера навів як ілюстрацію фотокопію листа до донецького «міністра», отриману від «підпільної організації «Маріупольський спротив».

«Пікантна подробиця. Документ отримано від групи «Маріупольського Спротиву» безпосередньо з адміністрації гауляйтеру. Приємно, що Спротив не лише зростає, але вже оточив колаборантів у самому «центрі прийняття рішень», - зазначив Андрющенко.

Читайте також: Сумна, сумна скрипалька з Маріуполя

Як повідомлялося, після захоплення Маріуполя «шефство» над ним узяла адміністрація Санкт-Петербурга, яка зобов’язалася вжити заходів для відродження зруйнованого міста. Утім, усе це виявилося звичайною пропагандою. Зокрема, до міста було доставлено близько 70 автобусів, але на лініях курсує всього 30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-