Уряд виділив 6,6 мільйона для закупівлі дров мешканцям Харківщини

Уряд виділив 6,6 мільйона для закупівлі дров мешканцям Харківщини

Укрінформ
Уряд виділив 6,6 мільйона гривень для закупівлі дров мешканцям Харківщини.

Про це в Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Уряд України схвалив виділення Харківщині 66,6 мільйонів гривень на закупівлю та доставку дров до споживача. Безоплатні дрова в першу чергу будуть надаватися людям, чиє житло постраждало від обстрілів та соціально незахищеним верствам населення". - повідомив він.

Як пояснив голова Харківської ОВА, мешканці Харківщини для того, аби отримати таку допомогу, повинні звернутися до керівництва своєї територіальної громади.

Також він зазначив, що голови громад зобов’язані протягом кількох днів подати уточнену інформацію про обсяги закупівель та адреси кінцевих споживачів до Департаменту захисту довкілля та природокористування Харківської ОВА.

Раніше Синєгубов повідомляв, що деокупований Куп'янськ на Харківщині буде дуже складно підготувати до зими через значні руйнування та знищені мережі.

Читайте також: На Харківщині під час дорожніх робіт на міні підірвались два працівники

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині стартував пілотний проєкт Мінреінтеграції спільно з Червоним Хрестом і Укрпоштою, в рамках якого мешканці звільнених територій отримують разову грошову допомогу в розмірі 1200 грн. Перелік осіб складає відповідна територіальна громада й передає до обласної військової адміністрації. ОВА спільно з громадою перевіряє та затверджує списки, які можуть доповнюватися. Виплати проводить пошта. Передбачається, що по 1200 грн зможуть отримати 200 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-