На Харківщині під час дорожніх робіт на міні підірвались два працівники

На Харківщині під час дорожніх робіт на міні підірвались два працівники

Укрінформ
На Харківщині під час виконання дорожніх робіт підірвались на міні і загинули два працівники.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“На жаль, в області залишається дуже високою мінна небезпека. Під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі загинули, підірвавшись на міні, двоє працівників 28-ми та 21-го року. Крім того, в Ізюмському районі отримали поранення, наступивши на міну, 62-річний та 55-річний чоловіки”, - зазначив він.

Голова Харківської ОВА вкотре закликав людей бути максимально обережними, не заходити на узбіччя доріг та в лісосмуги, не пересуватися в тих місцях, щодо яких немає повідомлення про завершення розмінування.

Крім цього він додав, що за даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями внаслідок обстрілів були госпіталізовані 62-річний чоловік в Ізюмському районі та 59-річний у Куп'янському.

Читайте також: На Харківщині СБУ знешкодила мережу зрадників, які корегували вогонь по ЗСУ

За даними ОВА, протягом минулої доби ворог продовжив обстрілювати населені пункти, розташовані недалеко від кордону з рф та лінії зіткнення. Під вогнем опинилися м. Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського, Харківського, Куп'янського та Богодухівського районів.

Як повідомлялося, від початку деокупації у вересня на Харківщині знешкоджено вже понад 20 тисяч вибухонебезпечних предметів, однак ризики для населення все ще дуже високі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-