Ракетний удар по Україні: Зеленський розповів, де вже відновили електропостачання

Ракетний удар по Україні: Зеленський розповів, де вже відновили електропостачання

Відео
Укрінформ
По всій Україні тривають роботи з ліквідації наслідків ракетних обстрілів, яких завдала російська федерація. Енергопостачання вже відновлено майже на всій території Полтавщини, Миколаївщині, Запоріжжі, Одещині, Черкащині та Хмельниччині.

Про це у відеозверненні повідомив Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Зараз по всій країні тривають відновлювальні роботи. Всі обʼєкти, які були пошкоджені сьогоднішнім ударом російських терористів, ми відновимо. Це лише питання часу. Я поставив завдання всім структурам нашої держави відпрацювати так, щоб відновлення було максимально швидким», - наголосив Зеленський.

За його словами, у частині міст і регіонів, де електропостачання було перерване внаслідок обстрілів, подача електрики вже відновлена. Зокрема, на Харківщині відновлено постачання енергії на 50%. Енергетикам потрібно кілька годин, щоб відновити електрику для більшості районів.

Глава держави повідомив, що на Полтавщині енергопостачання відновлено майже всюди. Підключені також Миколаївщина, Запоріжжя, Одещина, Черкащина, більша частина Хмельниччини. Водночас роботи тривають на Чернігівщині, Сумщині, Київщині, Львівщині, Тернопільщині та Дніпропетровщині.

Президент запевнив, що в усіх регіонах наслідки обстрілів будуть ліквідовані найближчим часом.

Читайте також: Зеленський: Україну неможливо залякати - тільки ще більше об’єднати

Як повідомлялося, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що станом на вечір підтверджено загибель 14 осіб, ще 97 людей травмовані.

Пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури, 4 багатоповерхові та 35 приватних житлових будинків, а також столичну школу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-