У Тернополі увімкнули тепло вже в п'яти лікарнях

У Тернополі увімкнули тепло вже в п'яти лікарнях

Укрінформ
У Тернополі станом на 4 жовтня розпочався опалювальний сезон вже у п'яти лікарнях.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада, передає Укрінформ.

«Цими днями КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» розпочало подачу тепла у КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня №3». У місті це вже п’ятий заклад охорони здоров’я, де увімкнули опалення», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, медичні заклади отримують теплоносій від джерела теплової енергії, яке працює на альтернативних видах палива.

У місті тепло почали постачати в лікарні через суттєве похолодання ще наприкінці вересня. Наразі опалювальний сезон розпочався у медзакладах, де лікуються діти. Зокрема, у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні, Тернопільському обласному центрі реабілітації та розвитку дитини та в Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні. Увімкнули опалення й у Тернопільській комунальній міській лікарні №2.

Читайте також: В Ізюмі опалення взимку не буде, бо на місці центральної котельні - котлован

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня під час селекторної наради з очільниками обласних військових адміністрацій Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що головним завданням для Міністерства енергетики, Міністерства розвитку громад та територій і відповідальних органів на найближчі тижні є вихід на 100% готовності до опалювального сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-