Гори сміття, міни й крадені речі: що лишили росіяни після втечі з лісу на Донеччині

Гори сміття, міни й крадені речі: що лишили росіяни після втечі з лісу на Донеччині

Фото, відео
Укрінформ
Державна прикордонна служба України показала сліди перебування російських військ у Національному природному парку “Святі гори” Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

Зазначається, що прикордонники разом із підрозділами Сил оборони України продовжують закріплюватися на Святогірському напрямку. Зокрема, українські захисники здійснюють обстеження визволеної території.

"Частина Національного природного парку “Святі гори” захаращена слідами перебування окупантів. На місцевості окрім сміття залишаються боєприпаси та мінно-вибухові загородження. Водночас, окрім вже звичного для російських позицій безладу, були знайдені й деякі незвичні речі. Зокрема, такі важливі елементи екіпірування як парасольки, випрямляч для волосся та інший мотлох", — повідомили в ДПСУ.

Читайте також: У Вовчанську в «адміністрації» загарбників знайшли списки колаборантів

Наголошується, що всі речі, які можуть стати в нагоді для оборони, будуть передані на передову. Місце знаходження небезпечних знахідок фіксується для їх подальшої утилізації.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України встановили контроль на селищем Яцьківка Донецької області та відновили раніше втрачені позиції на Бахмутському напрямку.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-