Гайдай анонсував добрі новини з фронту на Луганщині

Гайдай анонсував добрі новини з фронту на Луганщині

Відео
Укрінформ
Глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що незабаром варто очікувати на добрі новини з фронту Луганщини.

Про це він сказав у ефірі Новини. LIVE, передає Укрінформ.

Гайдай також повідомив, що у контрнаступі в області ситуація важча, ніж у Харківській області.

"Я б не дуже хотів коментувати зараз ті події, які відбуваються на фронті тому, що вони активно там відбуваються. Якою інформацією ми можемо тільки нашкодити нашим військовим, тож лише допомагатимемо. Дочекаємося офіційної інформації від Генштабу. У нас важча ситуація, ніж на Харківському напрямку. У нас вже немає ефекту несподіванки. Скажу одне: ЗСУ, як і заплановано, все роблять, рухають. Сподіваюся, що найближчим часом ми отримаємо дуже позитивні новини", - заявив Гайдай.

Читайте також: На Луганщині загарбники мають намір відновити лише 800 будинків - Гайдай

Як повідомлялося, російські загарбники оголосили результати псевдореферендумів, які проводилося ними протягом 23 – 27 вересня на тимчасово окупованих територіях України. Згідно з ними, "підтримка" входження до складу росії нібито становила понад 97% голосів.

Міжнародна спільнота законність такого інсценованого "волевиявлення" не визнала.

Натомість у кремлі заявили, що в п'ятницю, 30 вересня, мають намір підписати «договори» про так зване «входження» захоплених російськими військами українських територій до складу росії після інсценованих псевдореферендумів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-