Вбили бабусю, маму і двоє дітей - мер Дніпра розповів про страшні наслідки удару по Дніпру

Вбили бабусю, маму і двоє дітей - мер Дніпра розповів про страшні наслідки удару по Дніпру

Укрінформ
російська ракета, що прилетіла до приватного будинку в Дніпрі, вбила бабусю, маму і двоє дітей, залишивши в живих тільки старого пса. Коли приїхали рятувальники, він сидів на руїнах і вив.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Жила-була сім'я. Коли почалася війна, то мама вирішила перевезти малечу з проспекту Поля в безпечніше місце. У приватному секторі. До бабусі. Сьогодні до їхнього будинку прилетіла російська ракета. Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василиса та хлопчик Іван. І маленький песик Джек. А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим. І вив», - пише Борис Філатов.

 За його словами, оглухлий, осліплий і контужений собаку комунальники відвезли до КП «Зооконтроль» і там міські ветеринари колють пса серцевими препаратами, щоб нормалізувати.

На місці будинку залишилися руїни та вирва розміром приблизно 8 на 10 метрів. Та ще й шматки тіл на дахах сусідніх будинків. Цю картину і побачив батько, який служить у ЗСУ під Лиманом, який терміново приїхав на місце трагедії.

Читайте також: Удар по Дніпру: лікарі розповіли про стан постраждалих

«Я хочу лише одного. Щоб ті тварини, яких наші оточують під Лиманом, відповіли за все сповна», - написав Борис Філатов, підкресливши, що сьогодні він бачив Пекло зсередини. І не треба писати про Божу кару. Тільки сила нашої помсти має значення.

Раніше повідомлялось, що на місці ракетного удару в Дніпрі рятувальники знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини. Всього нічна ворожа атака забрала чотири життя: двох дорослих, восьмирічного хлопчика та дев'ятирічну дівчинку.

Внаслідок артудару по м.Дніпру пошкоджено понад 60 приватних будинків та декілька багатоповерхівок, понівечено автобуси, автомобілі, ринок та лінії електропередач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-