Нелегальна лабораторія на Буковині у промислових масштабах виготовляла наркотики

Нелегальна лабораторія на Буковині у промислових масштабах виготовляла наркотики

Фото, відео
Укрінформ
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань виявили нелегальну лабораторію, яка у промислових масштабах виготовляла амфетамін для поширення в усіх регіонах України, в тому числі у прифронтових районах.

Про це інформує пресслужба відомства.

Як зазначається, наркотики продавали через месенджери, а потім передавали за допомогою «закладок» чи поштових відправлень.

Слідством встановлено близько пів тисячі фактів відправлення наркотичних засобів через поштових операторів.

На Буковині викрили нарколабораторію / Фото: ДБР

27 вересня 2022 року ДБР провело обшуки за можливим місцем виготовлення й зберігання психотропів, а також місцем проживання осіб, причетних до вказаного злочину.

Правоохоронці вилучили лабораторне обладнання та прекурсори, цистерни з реагентами, які використовують для виготовлення психотропних речовин та понад п'ять тисяч готових доз амфетаміну.

Також під час збуту чергового пакунку з амфетаміном «на гарячому» було затримано реалізатора, який здійснював гуртові закупки у лабораторії та перепродавав наркотики.

Читайте також: У Києві та області викрили групу наркоділків

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці серпня в Київській області була виявлена лабораторія з виготовлення метадону й амфетаміну у промислових масштабах та склад зберігання готової «продукції» на загальну суму 10 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-