На Харківщині розміновують 49 звільнених населених пунктів

На Харківщині розміновують 49 звільнених населених пунктів

Фото
Укрінформ
У Харківській області зведені загони вибухотехніків Національної поліції проводять розмінування 49 звільнених від росіян населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

На Харківщині поліцейські розміновують 49 звільнених населених пунктів / Фото: Національна поліція

Спеціалісти вибухотехнічної служби Нацполіції з перших днів повномасштабного вторгнення залучаються до розмінування та очищення звільнених територій. За минулий тиждень 36 груп вибухотехнічної служби оглянули та обстежили понад 232 гектари території Харківської області.

Підрозділи вибухотехнічної служби залучені до розмінування таких населених пунктів: Балаклея, Вовчанськ, Руська Лозова, Козача Лопань, Циркуни, Куп’янськ, Шевченкове, Вербівка, Ізюм, Золочів, Чугуїв.

Читайте також: Поліція задокументувала понад 580 воєнних злочинів рф на звільненій Харківщині

Спеціалісти вибухотехнічної служби за тиждень роботи здійснили 116 виїздів, вилучили 2511 небезпечних предметів, а також обстежили 12 км доріг.

Зусилля вибухотехніків Національної поліції також спрямовані на розмінування місцевості задля проведення слідчих дій та оперативного документування та фіксації воєнних злочинів російської федерації.

Читайте також: На Харківщині діятимуть чотири мобільні амбулаторії замість зруйнованих

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня міністр інфраструктури Олександр Кубраков заявив, що у звільнених районах Харківської області за два тижні очистили майже 200 кілометрів державних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-