В останній день фейкореферендуму енергодарців просять уникати контактів із військовими рф

В останній день фейкореферендуму енергодарців просять уникати контактів із військовими рф

Укрінформ
У вівторок, в останній день псевдореферендуму, мешканців Енергодара просять залишатись удома та уникати контакту з військовими рф.

Про це в Телеграмі написав міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

“Сьогодні, 27 вересня - останній день проведення російськими окупантами так званого референдуму на тимчасово окупованих територіях України, в тому числі, на території Енергодара. Для попередження можливих провокацій з боку окупантів просимо всіх жителів нашого міста бути якомога обережнішими, уникати будь-якого контакту з військовими рф, ігнорувати будь-які заходи, що ними проводяться, та за можливості залишатися вдома. Наразі питання безпеки - найголовніше для всіх, хто залишився на окупованій території”, - написав він.

За інформацією, якою володіє мер міста, на період проведення “референдуму” окупанти обмежили виїзд мешканців чоловічої статі віком 18-35 років з тимчасово окупованих населених пунктів на територію, підконтрольну Україні. Наразі невідомо, чи випускатимуть чоловіків призовного віку надалі.

Читайте також: Псевдореферендум в Енергодарі: завезена масовка голосувала під виглядом працівників ЗАЕС

“Чимало енергодарців не бажають залишатися на окупованій території, яку російські загарбники після свого “референдуму” можуть оголосити територією рф”, - сказав він.

Орлов нагадав контакти Міністерства з питань реінтеграції та кризового центру.

Раніше повідомлялось, що на блокпосту у Василівці окупанти не випускають чоловіків, які хочуть виїхати з Мелітополя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-