росіяни вдарили по Краматорську й Слов'янську майже одночасно - наслідки ракетних обстрілів

росіяни вдарили по Краматорську й Слов'янську майже одночасно - наслідки ракетних обстрілів

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками ракетного обстрілу російськими військами, який майже одночасно зазнали Краматорськ та Слов'янськ.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

«Удари по Краматорську та Слов'янську нанесли російські окупанти практично одночасно. У Краматорську рашисти вразили центр міста: одна ракета впала у парк скульптур "Народжені в Україні" авторства відомого митця з Донеччини В'ячеслава Гутирі, інша влучила у 5-поверхівку… Стосовно Слов'янська. Під обстріл потрапив житловий масив у середмісті. Пошкоджені щонайменше три будівлі. Інформація стосовно постраждалих уточнюється», - йдеться у дописі під відповідним відео с місць влучання ворожої зброї.

У Краматорську на відео можна побачити, що кам’яні скульптури у парку вцілили, лише деякі посічені уламками. Але друга ракета нанесла значно більшої шкоди: внаслідок прямого влучання зруйновано стіну в одній із квартир п'ятиповерхівки, де зазнали поранень чотири людини. У цьому будинку вибито щонайменше 34 вікна, частково пошкоджено покрівлю.

Читайте також: Ворог знову обстріляв Краматорськ, четверо поранених

Влада регіону знову закликала всіх евакуюватися: «Росіяни прийшли сюди вбивати нас — і роблять це без розбору. Ракета чи артилерійський снаряд можуть прилетіти в будь-яке місце і в будь-який момент. Єдиний розумний вихід для цивільних — евакуація! Евакуюйтеся вчасно! Не чекайте, поки до цього примусять обставини!».

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військами рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

Читайте також: Слов'янськ знову зазнав ворожого обстрілу

В області на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-