Слов'янськ знову зазнав ворожого обстрілу

Слов'янськ знову зазнав ворожого обстрілу

Фото, відео
Укрінформ
Місто Слов'янськ на Донеччині знову зазнало обстрілу російськими загарбниками, інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник військово-цивільної міської адміністрації Слов'янська Вадим Лях, повідомляє Укрінформ.

«У Слов'янську знову неспокійно. Ворожий обстріл у районі вул. Барвінківської та в центрі – вул. Ботанічна та Шевченка. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Бережіть себе! Тримаємося. Ми разом!», - написав Лях.

Він опублікував фотографії та відео з місця падіння ворожого озброєння, на яких можна побачити глибоку вирву в землі, залишки боєприпасу, що розірвався, пробиту стелю житлового будинку.

Як повідомлялося, російські загарбники 26 вересня знову обстріляли центр Краматорська в Донецькій області, внаслідок чого чотирьох людей поранено, пошкоджено багатоповерхівки та сквер.

Читайте також: росіяни обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – поліція показала наслідки

Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ росії, в регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

В області на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони та підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-