росіяни обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – поліція показала наслідки

росіяни обстріляли 11 населених пунктів Донеччини – поліція показала наслідки

Фото
Укрінформ
За минулу добу російські війська 26 разів вдарили по Донецькій області, атакували 11 населених пунктів, є загиблі та поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації Донецької області.

Безперервний обстріл ворог вів по Авдіївці, де зафіксовано 10 ударів. Під ворожим вогнем перебували також Бахмут, Краматорськ, Красногорівка, Торецьк, смт Північне, села Богатир, Іванопілля, Олексіївка, Орлівка, Плещіївка.

росіяни застосували зенітно-ракетний комплекс «С-300», РЗСВ «Град» і «Смерч», артилерію. Дві ракети влучили по Краматорську. Руйнувань зазнали лікарня, приватна оселя, три багатоквартирні будинки, гаражі. У Бахмуті постраждали центр соціальних служб та цивільне житло.

Читайте також: росіяни обстріляли Миколаїв та громади області: пошкодили будинки, школу та підприємства

Знищено та пошкоджено 49 цивільних об’єктів, серед них - 37 житлових будинків, критична інфраструктура.

росіяни обстріляли 11 населених пунктів Донеччини / Фото: Відділ комунікації Донецької області

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 114 людей, з початку обов’язкової евакуації – понад 19 200 осіб, серед них 3137 – діти, 909 – люди з інвалідністю.

Читайте також: Вночі ворог атакував Одещину дронами-камікадзе

Як повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, минулої ночі російські загарбники вели активний вогонь на Донецькому та Горлівському напрямках, у результаті пошкоджена лікарня і приватні будинки.

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації упродовж минулої доби вбили трьох жителів Донецької області та ще одинадцятьох поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-