На місці деяких будинків - вирви: наслідки обстрілів росією села на Херсонщині

На місці деяких будинків - вирви: наслідки обстрілів росією села на Херсонщині

Фото
Укрінформ
У селі Новопавлівка Бериславського району Херсонської області майже не лишилося вцілілих будинків, на місці деяких будівель утворилися величезні вирви.

Як передає Укрінформ, про це повідомляєполіція Херсонської області.

«У селі Новопавлівка Бериславського району майже не лишилося вцілілих будинків, через руйнування об’єктів інфраструктури кілька місяців люди живуть без водопостачання, електроенергії та газу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей населений пункт розташований за 6 км від місця, де тривають активні бойові дії, ворог цілить по житлових кварталах, де немає військових об’єктів. Якщо до війни у селі мешкало понад 700 жителів, які займалися вирощуванням городини, працювали на місцевому фермерському господарстві, то нині намагаються вижити та дочекатися перемоги менше 100 людей. По мирних мешканцях російська армія б'є з артилерії, «Градів», «Ураганів» та «Смерчів», інформують у поліції.

Працівники поліції постійно патрулюють населений пункт, фіксують наслідки обстрілів, обсяги руйнувань, слідчі на місцях вилучають залишки смертоносних снарядів.

Читайте також: ЗСУ на Херсонщині знищили російський Мі-24 та два «Орлани»

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині внаслідок обстрілів дедалі більше населених пунктів перебувають на межі знищення. Жителів деокупованих населених пунктів Херсонщини закликають евакуюватися на зимовий період у Закарпатську, Хмельницьку та Житомирську області. Після повідомлення про намір евакуюватися на «гарячу лінію» Херсонської ОВА або у чат-бот, спеціалісти сформують заявку та поінформують про деталі евакуації.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-