Жінок на окупованих територіях попереджають про нові листівки - закликають вступати до армії рф

Жінок на окупованих територіях попереджають про нові листівки - закликають вступати до армії рф

Укрінформ
На тимчасово захоплених російськими військовими територіях з'являються ворожі листівки із закликом жінок вступати на військову службу.

Як передає Укрінформ, відповідну фотографію оприлюднила в Телеграмі Маріупольська міська рада.

«Окупанти у відчаї. На окупованих територіях вже з'являються листівки із закликом жінок вступати на військову службу. Через успішний наступ ЗСУ росіяни намагаються мобілізувати населення, а більш за все – на окупованих територіях. Тепер вже не лише чоловіків, але й жінок. Це свідчить про повний відчай та розуміння поразки, що наближається», - йдеться у повідомленні.

Міська рада закликала маріупольців не йти на жодну співпрацю з російськими загарбниками.

«Не вірити пропаганді. Окупанти бояться ЗСУ та хочуть використати маріупольців у якості «гарматного м‘яса». Особливо – після проведення псевдореферендумів», - наголосили у міськраді.

Читайте також: Загарбники у Мелітополі: примусової мобілізації немає, але «воювати повинні всі»

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Жителі Маріуполя, яких залишається десь понад 100 тис., чинять спротив «владі» - розповсюджують наліпки та листівки з українською символікою. Останнім часом в Маріуполі символом спротиву стала українська літера «Ї», яку малюють у різних куточках міста. Загарбники оголосили полювання на Групу спротиву після масової появи букви «Ї». Також учасники спротиву розклеїли по місту паперові листівки з написом «Маріуполь - це Україна».

Фото: Маріупольська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-