На Харківщині підірвалися на міні енергетики та рятувальники, одна людина загинула

На Харківщині підірвалися на міні енергетики та рятувальники, одна людина загинула

Укрінформ
На Харківщині підірвалися на ворожій міні енергетики та працівник ДСНС, одна людина загинула, ще шестеро людей зазнали поранень.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі поранені 5 людей, в тому числі 13-річний хлопчик. Його стан медики оцінюють як важкий. В Харківському районі 1 поранений. Неподалік с. Гракове Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт підірвалися на міні 2 співробітників "Харківобленерго" та 1 співробіник ДСНС. На жаль, 1 з них загинув, 2 госпіталізовані з пораненнями», - повідомив Синєгубов.

Він поінформував, що протягом доби від ворожих обстрілів страждали Чугуївський, Ізюмський, Куп'янський та Харківський райони. Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди.

У Чугуївському районі, як повідомлялося напередодні, внаслідок ракетного удару пошкоджено верхній шлюз Печенізької дамби.

«Ситуація на об'єкті під контролем, загрози прориву дамби немає», - запевняє Синєгубов.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. «Наші захисники нищать ворога усіма доступними їм способами», - сказав голова ОВА.

Читайте також: У МОЗ верифікували понад 200 пошкоджених медзакладів на Харківщині

Як повідомляв Укрінформ, уночі війська рф завдали ракетного удару по Київському району Харкова, внаслідок чого згоріли сім гаражів. На місці удару правоохоронці вилучили уламки ракети з іноземним маркуванням. Таке озброєння виявлено вперше.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-