росіяни вночі завдали удару по об’єкту інфраструктури у Чугуївському районі

росіяни вночі завдали удару по об’єкту інфраструктури у Чугуївському районі

Укрінформ
Уночі війська рф завдали ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі, обійшлося без постраждалих. За добу в області троє людей отримали поранення від обстрілів і двоє – внаслідок підриву на міні.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Цієї ночі близько 1:30 ворог завдав ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі. На щастя, без постраждалих. Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківщини вздовж лінії кордону з рф та лінії зіткнення в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах. За даними Центру екстреної медичної допомоги, Куп'янському районі 3 людей зазнали поранень. У Харківському районі двоє чоловіків отримали поранення внаслідок підриву на міні», - йдеться у повідомленні.

Голова ОВА наголосив, що мінна небезпека на звільнених від ворога територіях залишається дуже високою попри те, що піротехніки ДСНС роблять усе можливе, аби очистити землю від вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Із деокупованих районів Харківщини організують евакуацію для всіх охочих

«Протягом минулої доби знешкоджено 1110 боєприпасів та вибухівок. Виявлено в тому числі багато протипіхотних мін «Пелюсток». Вкотре закликаю усіх бути максимально обережними», - зазначив Синєгубов.

За його даними, на лінії зіткнення ворог намагається організувати оборону та утримати ті території Харківщини, що залишаються під його контролем.

Читайте також: У визволених районах Харківщини вже зареєстрували майже 300 воєнних злочинів

«ЗСУ завдають ударів по ворогу, завдаючи йому відчутних втрат», - повідомив Синєгубов.

Як повідомлялося, завдяки контрнаступу українських військових із початку вересня звільнено 8 500 кв. км території Харківщини з 388 населеними пунктами. За даними ОВА, під окупацією залишилося тільки 6% області (з 32%). Операція по звільненню Харківщини триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-