У Мелітополі загарбники обіцяють «соцдопомогу» лише в обмін на персональні дані

У Мелітополі загарбники обіцяють «соцдопомогу» лише в обмін на персональні дані

Укрінформ
В тимчасово окупованому Мелітополі окупанти готові виплатити обіцяні 10 000 рублів «соцдопомоги» лише після надання всіх документів, у тому числі паспортних даних, кодів та свідоцтва про народження дитини.

Про це повідомляється на сайті Центру національного спротиву, передає Укрінформ.

«В Мелітополі батьки школярів, яких змусили віддати дітей до шкіл, де наразі працюють російські вчителі, не отримали виплату в 10 тисяч рублів. Раніше окупанти обіцяли усім таку допомогу, якщо діти навчатимуться в школі. Авжеж, спершу росіяни створили гуманітарну кризу, аби змусити людей шукати будь-якої можливості, щоб вижити. Та тепер, аби отримати обіцяну виплату, треба підготувати пакет документів», - йдеться у дописі.

Зазначається, що тепер потрібно написати заяву та подати копії паспортів батьків з іншими кодами та свідоцтва про народження дитини. Також потрібна прописка або інша довідка, яка підтверджує місце проживання. Лише після цього росіяни обіцяють виплатити кошти.

«Це потрібно росіянам, які намагаються усіма методами зібрати персональні дані громадян, аби підвищити темпи примусової паспортизації. Тому наступним етапом для отримання соцвиплати стане наявність російського паспорта», - припускають сили спротиву.

Читайте також: Кабмін ініціював кримінальну відповідальність за примусову російську паспортизацію

Центр національного спротиву закликає бойкотувати паспортизацію ворога й евакуюватись з окупованих територій на період операції ЗСУ зі звільнення регіону.

Фото: ria-m.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-